Activitats

 

ACTES PERSONALITZATS

 

Puguem fer realitat les vostres idees i inventar una activitat adequada a les vostres necessitats de forma imaginativa i divertida; construint-la entre tots.

Informi's dels detalls i les tarifes.

 

JUGUEM TOTS: Conjunt de jocs de dimensions gegants, jocs per a totes les edats, pensants per a ser jugats en partides curtes i, així, fer possible la participació d'un gran nombre de persones.

JUGUEM TOTS TRADICIONALMENT: Un espai on els jocs tradicionals i polulars seran els protagonistes.Volem que tots els nens i nenes s'apropin als jocs més populars i tradicionals, jocs que en algun moment tothom hi ha jugat, jocs d'habilitat, punteria, d'estrategiai taula.

ESCOLA DE JOGLARS: Amb material per més de 25 persones perquè hi pugui jugar tothom, i s’endinsin en l’apassionant món del Circ, de la mà dels monitors més especialitzats.Amb ells aprendran els secrets dels plats xinesos, els debil stick, les xanques, els malabars, els diàbolos, les maces, les anelles...

ESPECTACLES: Espectacles divertits i participatius dedicats a tots el públics, especialment al infantil. Una gran varietat entre Cambrers infiltrats, acròbates, xanquers, malabaristes, contacontes, titelles, pallassos, teatre, màgia...